AC Milan har ett stort intresse för Cheek och har redan kontaktat spelaren. Milan är fulla av självförtroende i att värva spelaren från Chelsea i sommar.

Förra månaden avslöjade vissa medier att AC Milan var mycket intresserad av Chick. Milan-försvararen Tomori agerade lobbyist och övertalade aktivt den 27-årige Cheek att byta till San Siro-stadion i somras. Tomori kom från Chelseas ungdomsträningsläger och var lagkamrat med Cheek i Blues a-lag.AC Milan fotbollströja 2023

Förhandlingar mellan Milan och Chelsea har också pågått. Nu har förhandlingarna fått ett genombrott. Milan är övertygade om att en affär kan träffas med Chelsea. Cheek har bara ett år kvar av sitt kontrakt med Chelsea. Efter Burleighs förvärv har även Chelseas policy justerats. Med två år kvar av kontraktet måste spelarna välja mellan att förnya sina kontrakt och lämna laget. Cheek är en av spelarna som kan lämna Chelsea i sommar.

Chelsea är väl medvetna om att de kommer att behöva skicka iväg några spelare i sommar, och de har gjort positiva framsteg med Milan när det gäller övergången av Chick. Chelsea är öppna för Chikes avgång. Avgången av ungdomsträningsspelaren kan byta ut en del av medlen för klubben för att möta UEFA:s ekonomiska rättvisa.

De två sidorna förväntas nå en överenskommelse inom de närmaste veckorna. Milan kan introducera Cheek på lån och köpa ut honom nästa sommar. Å andra sidan innehåller Cheeks kontrakt även en ettårig förnyelseklausul, vilket inte utesluter möjligheten att först förnya sitt kontrakt med Blues och sedan lämna laget på lån.Billiga Fotbollströjor

Milan har även Ikulibaly, Pulisic, Ziyech och Odoi. De förföljer för närvarande Cheek med all sin kraft. Premier League-lagen Crystal Palace, Fulham, Leicester City, Newcastle United, West Ham och Wolves är också intresserade av Chick. Men spelare är mer benägna att gå över till Serie A.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *