Hráči týmů Seattle Kraken a Florida Panthers museli rychle přejít od vítězství v sedmém zápase na cestách k tomu, aby o pouhé dva dny později začali svá druhá kola opět jako hosté.Boston Bruins dresy 2023

Předpokládaní outsidery si přenesli náboj z těchto sérií do vítězství v zápasech 1 proti týmům, které měly odpočinek navíc. Kraken a Panthers mají ve čtvrtek večer příležitost ujmout se vedení v sérii 2:0, než se konečně vrátí domů.

Druhý ročník semifinále Západní konference zahájili Kraken vítězstvím 5:4 v prodloužení v Dallasu, a to i poté, co ve třetí třetině promarnili dvoubrankový náskok, zatímco 38letý Joe Pavelski vstřelil všechny čtyři góly Stars ve svém prvním zápase po návratu od doby, kdy se před dvěma týdny dostal do protokolu o otřesu mozku.

Dallas rovněž doma prohrál úvodní zápas prvního kola ve dvojnásobném prodloužení, ale pak se vzpamatoval a porazil Minnesotu v šesti zápasech.Poté, co Florida překonala ztrátu 3:1 v sérii a ukončila rekordní sezónu nejlépe nasazeného Bostonu vítězstvím v sedmém zápase, stejně jako Seattle promarnila v úvodním zápase druhého kola dvougólový náskok a pak vyhrála 4:2 v Torontu, které od soboty nehrálo.

Florida měla po novoroční prohře 5:3 s New York Rangers bilanci 16-18-4 a v šestnáctičlenné tabulce Východní konference jí patřila 13. příčka. Panthers se ve zbytku sezóny drželi v poměru 26-14-4 a skončili o bod před Pittsburghem na posledním místě Východu v play-off, než vyřadili Bruins, kteří vyhráli 65 zápasů.levné NHL dresy

Vítězové prvního zápasu v play-off NHL vyhráli 68 % sérií hraných na tři vítězné zápasy, což však zatím v této sezóně neplatí. Carolina a Seattle byly jedinými týmy z osmi vítězů prvního zápasu v prvním kole, které postoupily.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *